veronika žilková -sestra marcely

23. listopadu 2008 v 10:57 | peťulík |  ošklivka katka

Veronika Žilková - Stropnická - Životopis

Profese:
Herečka
Datum narození: 16. 10. 1961 (46 let)
Místo narození: Praha, Československo
Znamení: Váhy
Životopis:
Veronika Žilková se narodila dne 16. října 1961. Vystudovala DAMU, je členkou České filmové a televizní akademie. Působí v Činoherním klubu a tiskovou mluvčí občanského sdružení Prosaz. Získala Českého lva za film Zapomenuté světlo.

Veronika Žilková je provdaná za Martina Stropnického.
Filmografie:
2008Ošklivka Katka ...
2006Po hlavě do prdele () ...
2005Anděl páně (Anděl páně) ...Saint Veronica
2004Milenci a vrazi () ...MUDr. Dása Zíbrtová
2000Tele tele (Tele tele) ...sama sebe
2000Otesánek (Otesánek) ...Bozena
1999Eliška má ráda divočinu (Eliška má ráda divočinu) ...Hedvika
1992Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu (Kamarád do deště II - Příběh z Brooklynu) ...
1992Přítelkyně z domu smutku (Přítelkyně z domu smutku) ...
1989Tichý společník (Tichý společník) ...
1987Narozeniny režiséra Z.K. (Narozeniny režiséra Z.K.) ...Pomnenka
1983Putování Jana Amose ...Dorotka
1982Když rozvod, tak rozvod (Když rozvod, tak rozvod) ...Pavla
Autorství
2000Tele tele (Tele tele)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama